TIME FOR A PARTY: HALLOWEEN STYLE

Oktoberfest is nét achter de rug en het volgende themafeestje staat alweer op ons te wachten: Halloween. En wij hebben onze favo top-3 Halloween feestjes op een rijtje gezet, mét tips & tricks voor een sexy, terrifying look.

A Mokum Halloween Story

Fat Kids Cake, Levi’s & Abslut nemen je mee naar de klassieke horror stories van de 80’s in de Warehouse Elementenstraat. Urban/party/electic liefhebbers moeten op de eerste verdieping zijn voor het thema ‘Massacre at Prom Night, Class of ’89 Elementenstreet High’. Op de tweede verdieping ga je los op house-disco met het thema ‘Absolut presents: Close Encounters of the Stranger Things’. Of begeef jezelf op de derde verdieping met het thema ‘Stomping Ground of the Louisiana Lagoon Bog Beast’ voor de 90ties/classics/anything goes.

#Look
Dresscode: ‘Anything Halloween goes. ’80s inspired outfits are a bonus.’
Klassiekers van de horror movies uit de 80s. Jij gaat daar natuurlijk een modern, sexy randje aan geven met je eigen vampire look. Lijkbleek, wit gezicht, donkerrode lippen en cat-eyes (tutorial vampire look). Als je helemaal wilt uitpakken scoor je hier een vampire queen kostuum (en heel veel andere fijne pakjes!)

Warehouse Elementenstraat Amsterdam
Zaterdag 29 oktober 2016, 21.00 – 05.00
Informatie & tickets: A Mokum Halloween Story Tickets

img_9608

 

Amsterdam Halloween 2016: Superheroes

Amazing! Een party waar je jezelf mag verkleden als sexy, badass superhero. Het feestje waar je móet zijn als je wilt losgaan op lekkere techno. Het verdere programma houdt de Westerunie overigens nog even geheim.

#Look
Dresscode: ‘Superheld of niet, alle outfits zijn toegestaan behalve die van jezelf..’
Het eerste waar we aan denken is Batwoman. Maar je kan ook gaan voor de ‘Comic Book Supergirl’ style en je creativiteit de vrije loop laten met de comic book make up tutorial.

Westergasterrein
Zaterdag 29 oktober 2016, 22.00 – 06.00
Informatie & tickets: Amsterdam Halloween Tickets

halloween-party-6

 

INKredibly Scary Opening Party, INK hotel Amsterdam

Ook het INK hotel Amsterdam staat van 27 oktober tot en met 31 oktober in het teken van Halloween. Op 27 oktober is de spectaculaire aftrap in samenwerking met Paardenkracht & Cat Carpenters. Exact; verbluffende decors en knallende, lekkere muziek uit de speakers. In het restaurant (Pressroom) van het INK hotel kun je bovendien proeven van de Scary Black Burgers of special edition cocktail: Extra Bloody Bloody Mary’s. Are you in?

#Look
Dresscode: Just Halloween style.
Je hóeft natuurlijk niet een super nieuw kostuum aan te schaffen die je slechts één keer aan doet. Je kunt natuurlijk ook los gaan met je make up. How about een easy half-skull-glam-make up look? Check hier de Tutorial Half Skull Glam Make Up.

Nieuwezijds Voorburgwal 67, Amsterdam
Donderdag 27 oktober 2016, 18.00 – 22.00
Informatie & tickets: INKredibly Scary Opening Party

halloween-party-5

print
Geschreven door
Geen reacties

Reactie plaatsen