TIP VOOR COFFEELOVERS: NIEUWE NESPRESSO BOUTIQUE

Koffie. Ik sta ermee op en ga ermee naar bed. Niet dat ik voor het slapen nog een shot neem, maar ik ben me er ‘savonds wel van bewust dat ik het zwarte, vloeibare geluk de volgende dag beslist weer nodig ga hebben. Nespresso blijft favoriet, aangezien ik me in deze wereld voel als een kind in een snoepwinkel. De verschillende smaken en kleurtjes weten mij steeds opnieuw te verleiden. En met het luxe gevoel in de Boutiques voelt het kopen van koffie als een cadeautje aan jezelf. Deze week is de nieuwe Nespresso Boutique in hartje Amsterdam geopend en ik kan je vertellen dat dit zeker een bezoek waard is!

Afgelopen donderdag vond de opening van de gloednieuwe Nespresso Boutique plaats, waarbij alle aanwezigen werden getrakteerd op een intiem optreden van Selah Sue. Het was een bijzondere opening en leuk om er als grote coffeelover bij te zijn. Er pasten flink wat mensen in de Boutique, want hij is maar liefst 100 m2 groot. De sfeervolle ruimte, hoge plafons – waar de capsules in haar verschillende kleuren torenhoog rijken – en stijlvolle inrichting vallen direct op. Ook als je nog geen Nespresso apparaat in huis hebt, is het dus zeker de moeite waard om hier eens binnen te wandelen. Wanneer je wel een apparaat in huis en slim bent, is dit vanaf nu de plek waar je jouw voorraad aanvult. In de Boutique kun je overigens ook terecht voor workshops om alles te leren over koffie en het proeven ervan.

De nieuwe Nespresso Boutique is te vinden op de Heiligeweg 21-25 in Amsterdam.

Nespresso boutique Amsterdam Nespresso boutique Amsterdam3 Nespresso boutique Amsterdam2 Nespresso boutique Amsterdam4

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen