Brunchen met Pasen dat doe je zó

Noem me één reden waarom je met Pasen niet zou uitpakken. Ik bedoel, je mag onbeperkt eieren eten (dit is een test: denk jij dan aan de gewone of chocolade eieren?) en het is een perfect moment om de tafel eens wél netjes te dekken. Zet zondag 16 april of maandag 17 april dus in je agenda: dan heb je een date. Met wie, dat mag je zelf nog even beslissen. Maar zorg ervoor dat je er op je paasbest uitziet. En dat je de Paasboxen van HelloFresh even checkt, want daarmee haal je alle ingrediënten voor die brunch heel makkelijk in huis.  

Het zal me een paashaas wezen

Waarom we precies Pasen vieren, heb ik heel lang niet begrepen. Ik vond het al lang best dat ik een grote schaal gekleurde paaseitjes voor mijn neus kreeg. Oh my, wat heb ik me daar regelmatig misselijk aan gegeten. Maar wat heeft eieren zoeken in vredesnaam met de goedheiligman te maken? Enfin, wat ik wél weet, is dat ik van een luxe paasbrunch (een ontbijt voor uitslapers) of avond uitgebreid tafelen heel blij word. En alle ingrediënten voor zo’n luxe brunch of avondje gourmetten (jawel, helemaal terug van weggeweest) voor 2-6 personen, kun je t/m 10 april bestellen via hellofresh.nl/paasbox. Hoef je de box thuis alleen nog maar uit te pakken en voor de finishing touch te zorgen, kan het nog makkelijker?

Vergeet de aankleding van de Paastafel niet

In de Paasbox Brunch (ik testte de Original, maar er is ook een veggie variant zonder vlees en vis) zitten ingrediënten om broodjes met eiersalade en gerookte zalm (nog steeds de beste combi ever) en wentelteefjes van suikerbrood te maken. Hallo extreem lekkere guilty pleasure. Daarnaast zitten er paashanen in de box, jam, verse aardbeien en kan verse jus natuurlijk niet ontbreken. Dat is dan dus geregeld. En extra leuk is dat je voor de aankleding van de tafel met Pasen vervolgens lekker los kunt gaan. Want met Pasen kan álles: van blije kleuren en prints tot minimalistisch en natuurlijke materialen. Zelf heb ik gekozen voor een cleane, lichte basis, met accenten van pastel roze en geel. En verse bloemen natuurlijk, die maken elke tafel helemaal af. Wat ik daarna met Pasen ga doen? Netflix, duh. 

Dit artikel is opgesteld in samenwerking met HelloFresh. Kijk voor meer informatie over de HelloFresh Paasbox op hellofresh.nl/paasbox.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen