TREND ALERT: WIJD UITLOPENDE MOUWEN

Misschien doet deze trend je op het eerste gezicht denken aan je alternatieve slash gothic CKV-lerares van vroeger, maar ik weet zeker dat de wijd uitlopende mouwen ook jouw modehartje gaan veroveren. De flared sleeves zijn hier en daar al gespot bij de it-girls en modebloggers en gaan we ook in het herfst-winterseizoen veelvuldig terugzien. Want de mouwen zijn de eye catchers van next season.

Een blouse met wijde mouwen of een transparant exemplaar met rushes. Geen twijfel. Eén woord: aanschaffen. Draag ‘m op een rechte jeans voor een casual look of op een kokerrok voor een iets netter outftje. Ook op festivals zijn wijd uitlopende mouwen helemaal on point. Ga voor een bobo-item met wijde mouwen en draag deze op een lange rok of denim short. Ronde zonnebril en chocker-ketting erbij, hoedje of bandana in je haar en je bent helemaal 70’s/festival-proof! Hieronder vind je een aantal shoptips. Welk flared item past het beste bij jou?

Wijd uitlopende mouwen 2
Wit met kant: ASOS 39.44
Boho festival blouse: ASOS 43.66
Doorschijnend zwart: Forever21 20.00
Rood jurkje: Mango 19.95 (sale!)

Wijd uitlopende mouwen1

Zwart jurkje: Sandro 225.00
Blauw gestreepte top: ZARA 25.95
Rode off-shoulder top: Forever21 24.00
Witte top: ZARA 12.95

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen