VIDEO: 3 X MAKKELIJKE KAPSELS VOOR EEN FEESTJE

De zomer is in volle gang en dat betekent: heel veel feestjes. Festivals, strandfeestjes, dinner parties in het park en natuurlijk bruiloften. Genoeg redenen om inspiratie te geven voor een paar mooie, hippe en vooral makkelijke kapsels. Want úrenlang in de badkamer staan klungelen, daar wordt niemand blij van. En een duur bezoek aan de kapper is helemaal niet nodig. In samenwerking met Elnett van L’Oréal Paris deel ik vandaag mijn drie favoriete kapsels met je. Check de how to-video voor de easy stappen.

Slim & party proof

Wanneer je een lange dag voor de boeg hebt – bijvoorbeeld als gast op een bruiloft – dan is het fijn als je haar de hele dag in model blijft. Daarom vind ik kapsels waarbij je het haar opsteekt ideaal! Geen plakkerige haren in je nek (vies!) of onzekerheid omdat het volume in je haar na een potje dansen ver te zoeken is. Met een slim kapsel en een paar goede stylingproducten heb je er de rest van de dag geen omkijken naar en ben je helemaal party proof.

makkelijk haar opsteken3

Video: 3 favoriete, makkelijke kapsels

Bekijk in de video hieronder de how-to voor mijn drie favoriete kapsels, waarin ik meteen een aantal producten van Elnett Satin uittest: de Heat Protection Spray voor een goede bescherming van het haar tijdens het föhnen en stylen, de Crème de Mousse Volume voor een flinke portie volume en de Extra Sterke haarlak voor de finishing touch. En geloof me: wanneer ik het kan, kan jij het ook. Gewoon een keer uitproberen – oefening baart kunst – en jij staat te shinen op dat feestje. Plus ik geef je een kijkje in mijn badkamer! Welke van de drie kapsels ga jij uitproberen?

Meer lezen over mijn weg naar dé grote dag? Via deze link vind je alle updates en artikelen over trouwen

Dit artikel is opgesteld in samenwerking met Elnett Satin van L’Oreal Paris.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen