VIDEO: EEN KIJKJE IN MIJN KLEDINGKAST

Vandaag ga ik iets heel spannends doen. Ik geef jullie namelijk een heel intiem kijkje in mijn appartement én kledingkast. In deze video vertel ik over mijn kledingstijl, hoe ik eruit zie als ik thuis ben en laat ik zien wat mijn grootste trots uit mijn modecollectie is. Deze video heb ik opgenomen samen met Model Workout, het inspiratie platform voor vrouwen met een gezonde en sportieve lifestyle. Bekijk hieronder de video en backstage shots!

Cotton & Cream x modelworkout3 Cotton & Cream x modelworkout1 Cotton & Cream x modelworkout.5 Cotton & Cream x modelworkout4 Cotton & Cream x modelworkout2

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Heel leuk filmpje!

Reactie plaatsen