Video: de geboorte van mijn dochter (+ dit had ik echt niet verwacht!)

Dit is mijn meest bijzondere video, want de geboorte van onze dochter is het meest liefdevolle, onbeschrijflijk mooie moment uit mijn leven. Wat een liefde! Wat een geluk! En ook: wat een heftigheid! In deze video vertel ik je dan ook alles over de eerste weken als mama, hoe ik alles onder controle probeer te krijgen. Met beelden uit het ziekenhuis, de pasgeboren baby, het geboortekaartje, de eerste slok wijn, mama’s eerste avondje uit en nog veel meer. Ik ben heel benieuwd: herken jij dingen uit mijn video?

Heb jij je al geabonneerd op mijn Youtube-kanaal? Zo niet, klik dan hier om niets te missen.

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Wat een lieve video. Fijn dat het helemaal goed is gekomen.

  • Van harte proficiat met je dochter. Geweldig dat je een prachtig en gezond kindje hebt gekregen en dat je zo verliefd op haar bent. Een onvoorwaardelijke liefde…

    Geniet ervan.

  • Van harte proficiat met je dochter.
    Geweldig dat je zo verliefd op haar bent. Wat zal je dochtet later blij zijn met haar moeder die onvoorwaardelijk van haar houdt

    Geniet ervan

Reactie plaatsen