VIDEO Q&A: VAN GUILTY PLEASURES TOT ONZEKERHEDEN

Meestal zit ik veilig vanaf mijn Macbook persoonlijke artikelen te tikken. Lekker makkelijk, zou je denken. Daarom leek het me leuk om wat personal thoughts in een video Q&A met je te delen, waarin ik me niet kan verschuilen achter mijn beeldscherm. Ik beantwoord 8 persoonlijke vragen, over mijn beautygeheimen, slechte eigenschappen en guiltypleasures, maar ook over ontspannen, dromen en onzekerheden. Hopelijk inspireert het je!

 

Win-actie: ‘even…ontspannen”

Wil je trouwens meedoen aan de winactie die ik in deze video Q&A benoem, waarbij je kans maakt op het limited edition theeblik gevuld met de nieuwste Pickwick Even… smaken? Klik dan op deze link voor meer informatie en deelname. 1 november maak ik de 10 winnaars bekend. Succes!

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen