Wat vinden mannen écht de mooiste trouwjurk? Wij hebben het antwoord!

Een prinsessenjurk, een kanten jurk, een jurk met veel bling-bling of een exemplaar waar de vrouwelijke vormen goed in uitkomen. Wat vinden mannen nu eigenlijk écht een mooie trouwjurk? Het is een vraag die menig bride to be zich wel eens heeft afgevraagd. Want ja, de zoektocht naar dé jurk is voor ons één van de leukste, maar misschien ook wel moeilijkste onderdelen van de hele trouwplanning. Je wilt tenslotte wel dat je man jou de állermooiste vrouw ter wereld vindt. Daarom heb ik in samenwerking met theperfectwedding.nl en Justin Alexander een video opgenomen waarin een mannenpanel hun ongezouten mening geeft. En ik was héél verrast over de uitslag! Bekijk hieronder snel de video. 

Wat vinden mannen de mooiste trouwjurk?

In de video draag ik 5 verschillende trouwjurken die kritisch door de heren worden beoordeeld. Ze geven hun eerste reactie – wat vinden ze mooi en minder mooi aan de jurk? – én beoordelen elke jurk met een cijfer. Het is een erg leuke video en zéker voor alle bruidjes die op zoek zijn naar hun droomjurk een must-see. En de uiteindelijke uitslag had ik totaal niet verwacht!

Tipje van de sluier….

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen