Vlog: zwangerschap kilo’s, thuis echo en babyshower

Wat vliegt de tijd, inmiddels ben ik alweer 33 weken zwanger! In deze vlog geef ik een eerlijke update hoe het nu met me gaat. Hoeveel kilo ben ik inmiddels aangekomen, ben ik tegenwoordig nog wel te genieten thuis en welke kwaaltjes heb ik in het 3e trimester? Ook heb ik een babyshower gehad, geef ik je een update van de babykamer én doe ik thuis een echo met Babywatcher. Dit is een heel handig thuis echo apparaat waarmee je elke dag, op welk moment dan ook, naar je baby kan kijken. Gewoon op de bank en in je pyjama desnoods, heerlijk toch? Mijn ervaringen deel ik hier met je. Kijk je gezellig mee?

En heb jij je al geabonneerd op mijn Youtube-kanaal? Zo niet, klik dan hier. Meer informatie over de Babywatcher (ik vind dit namelijk een hele leuke cadeau-tip voor de feestdagen!) vind je hier.

 

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen