Waarom dit mijn 3 favoriete outfits voor de lente zijn
Om eerlijk te zijn, heb ik nog nooit zo veel zin in de lente gehad als nu. Vorig jaar voelde ik me veel te zwanger en zat daardoor niet lekker in mijn vel. Ik heb het gevoel dat ik wat in te halen heb, daarom kriebelt het om maximaal van mijn favoriete seizoen te gaan genieten. Met de kleine diva natuurlijk. Knuffelen op het terras, wandelen over de boulevard en vooral heel veel chill-sessies op het balkon. Met een glas wijn, want ik maak er geen geheim van dat ik ook dát enorm heb gemist! In dit artikel vind je extra veel outfit inspiratie voor de lente. Romantische, lange jurken, perfecte setjes, knappe prints en veel kleur, precies waar ik deze lente blij van word. Ook fijn: allemaal te bestellen via wehkamp, zodat je geen tijd te verliezen hebt én je de outfits de volgende dag meteen aan kunt trekken.

Cocoonen in lange jurken

Het is heerlijk om een lijf wat na de zwangerschap nog wel een paar zware sessies in de sportschool kan gebruiken, weg te stoppen onder extra veel stof. Nog een beetje extra cocoonen dus. Maar ik draag lange jurken vooral omdat ik er vrolijker dan vrolijk van word. Want hoe meer stof, vooral in het geval van kleur en prints, hoe beter. Veel stof geeft me namelijk een uber romantisch en vrouwelijk gevoel. Ook kan het in de lente nog wel eens fris zijn en dan is een lange jurk ideaal. Het liefst in een lekker printje (bloemen, stippen, bladeren, sterren, whatever), fris kleurtje en eventueel wat romantische details zoals ruches, laagjes of cut-outs. Extra leuk met een stoer leren jasje er overheen. Bekijk of shop de groene jurk met botanical print hier.

Het perfecte pak

Verder weet je inmiddels dat een tweedelig pak niet meer alleen op een advocatenkantoor wordt gedragen, maar juist met sneakers of een ander sportief of casual tintje vooral buiten kantoortijden helemaal on trend is. En geen grijs pak natuurlijk, duh, we gaan dan wel voor stijlvol (room)wit, pastel of een ander fris kleurtje. Toen ik deze matching set van River Island had gespot bij wehkamp was ik meteen verliefd. Want laten we duidelijk zijn, deze kleur is pérfect. Geel is sowieso de kleur van het seizoen en deze tint is prachtig. De broek zit ook nog eens heerlijk. En dat is serieus fijn wanneer je 9 maanden in een joggingbroek hebt rondgelopen. Vind je het spannend om zo’n opvallend, gekleurd setje te dragen? Proberen kan geen kwaad, je kunt het gewoon gratis terugsturen. Bekijk of shop het gele pak hier.

De mooiste bloemenprints

Wie wordt er niet gelukkig van bloemen? Bloemenprints zijn dan ook niet weg te denken uit de lente- en zomercollectie en jij weet dus wel waarom. Ik vind het tof om over de top te gaan met de bloemenprint. In een maxi dress met ontelbaar veel gekleurde bloemen of een opvallende broek in een bloemenprint. Want als het om bloemen gaat, kan het nooit genoeg zijn. Deze jurk van Mango vind ik helemaal te gek vanwege de kleurcombinatie in wit en peach/oranje. Heel fris. De knoopjes en het kraagje maken ‘m weer wat meer casual. Ook leuk: in deze jurk lijk je extra bruin (vooral nu aan het begin van de lente, wanneer je nog niet veel zon hebt gezien ideaal dus).

Deze jurk met bloemenprint is van Mango en heb ik ook gevonden in de webshop van wehkamp. Lekker makkelijk, want bestellen kan overal, via de website of in de speciale experience app op je telefoon. Ik houd ervan om op welke plek dan ook door nieuwe collecties te scrollen en inspiratie op te doen wanneer ik daar zin in heb (en tijd voor heb, want dat is nu beperkt met een baby). Terwijl ik mijn kindje aan het voeden ben op bank (multi-tasking toch, of ben ik dan een slechte mama?) of aan het wachten ben op vriendinnen die net als ik altijd te laat zijn. Heel fijn om het via wehkamp dan de volgende dag – ik ben een nogal ongeduldig type – al aan te kunnen trekken. Bekijk of shop de bloemenjurk hier.

Heb jij al nieuwe lente outfits gescoord waarvan je niet kunt wáchten om daarmee het terras op te gaan? Leuk als je een foto daarvan deelt met de hashtag #lentemomenten, ik ben namelijk heel benieuwd. En heb je nog niet voldoende inspiratie kijk dan nog eens in de experience app van wehkamp of in dit overzicht waar ik mijn favoriete items heb verzameld. Cheers, op de lente!

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Wauw wat een prachtige foto’s Marlieke! Vooral het gele pak en de mooie lange jurk vind ik zo gaaf! Staat je ook top!

  • Wat een mooie foto’s zeg! Ze geven me echt inspiratie

Reactie plaatsen