WAT KLEUR MET MIJN SPORT MOTIVATIE DOET

Terwijl mijn interieur volledig is opgebouwd uit wit en grijstinten, klopt mijn modehart het snelst van een gezellig kleurenpalet. Op zich is dat wel te verklaren. Van kleur krijg ik energie, word ik vrolijk en zo voel ik me zoals je kunt begrijpen het liefst de hele dag. Zodra ik thuis ben, wil ik lekker relaxen en dat doe ik schijnbaar het beste in een zachte, lichte en rustige omgeving met weinig kleur. Niet zo gek dus dat ik ook in mijn sportoutfit meestal kies voor een knalkleurtje, dit geeft me tenslotte net dat beetje energie en motivatie wat ik soms nodig heb. Noem het kleurtherapie.

Vandaag deel ik mijn nieuwe sportoutfit van Röhnisch, een relatief nieuw sportmerkje uit Zweden wat ik recentelijk heb ontdekt. Ze hebben hele fijne items voor o.a. yoga en hardlopen. Maar ook als je wel eens op de golfbaan staat, kun je voor een passend kleedje bij Röhnisch terecht. De sportkleding is gemaakt van zachte, fijne stoffen die vocht opnemen maar je huid ook goed laten ademen. Ze hebben veel tops, broeken en jasjes in de collectie in leuke kleuren en geinige prints. Ik neig vooral naar roze en pastelkleuren, heb jij een favoriete kleur waar je het liefst in sport?

Broek, top en long sleeveRöhnisch | Schoenen: Nike

Röhnisch sport kleding3 Röhnisch sport kleding6 Röhnisch sport kleding Röhnisch sport kleding8 Röhnisch sport kleding 1 Röhnisch sport kleding4 Röhnisch sport kleding2 Röhnisch sport kleding7

Uit onderzoek blijkt trouwens dat samen trainen ook veel effect heeft op je motivatie: je sport regelmatiger en gaat ook meer tot het uiterste met sporten. Wanneer dit jou bekend voorkomt, dan herken jij jezelf  vast en zeker ook in onderstaand filmpje.

https://www.youtube.com/watch?v=o687B74nQK4

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen