WEEKEND-TIP: KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN BIJ HERMÈS

De Birkin bag van Hermès is misschien wel de meest begeerde tas ter wereld. Ondanks het prijskaartje van de exclusieve it-bag, heeft Miss Beckham meer dan 15 exemplaren in haar kast staan. De tas siert ook regelmatig bij de Kardashians, Hilary Duff en Lady Gaga om de pols. Om maar een paar sterren te noemen die fan zijn van Hermès. Staat de peperdure droomtas stiekem op jouw wishlist, wil je weten hoe de mooie Hermès items gemaakt worden of heb je een hard kloppend mode-hart? Breng dan dit weekend zeker een bezoek aan Festival des Métiers in Amsterdam. Het festival is nog tot en met zondag 10 april geopend. 

Tijdens Festival des Métiers krijg je een exclusief kijkje achter de schermen bij een van de meest luxueuze modemerken ter wereld. In de Hollandsche Manege op de Overtoom in Amsterdam nemen medewerkers van Hermès (speciaal overgevlogen vanuit Frankrijk) jou mee in alle ins & outs rondom dit bijzonder merk. Waarom zijn deze spullen zo waardevol?  En hoe wordt alles van Hermés met de hand vervaardigd? De gezichten achter het merk vertellen je – in samenwerking met een tolk – werkelijk alles wat je maar wilt (en moet!) weten.

Wees er snel bij, het festival is nog tot en met a.s. zondag 10 april toegankelijk. En hartstikke gratis!

Festival des Métiers
Open tot en met 10 april, van 11.00 tot 18.00 uur
De Hollandsche Manege
Overtoom naast nr 179, Amsterdam

Festival des Métiers3 (1) Festival des Métiers2 (1) Festival des Métiers4 (1)

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen