WINNEN: 10 X GEVULDE LIMITED EDITION PICKWICK THEEBLIKKEN

Is er iemand die niét van thee houdt? Juist. En daarom heb ik vandaag een leuke winactie, waarbij je kans maakt op een van de 10 limited edition theeblikken van Pickwick die gevuld zijn met de vier nieuwste smaken. Daar kun je deze winter wel even mee vooruit dus. 

Favoriete thee-momenten

Een warme kop thee in mijn handen en de kruidige geur die me tegemoet komt, is voor mij pure ontspanning. Ik drink thee dan ook meestal relaxt op de bank, een momentje voor mezelf. Pickwick heeft vier nieuwe smaken aan het thee-assortiment toegevoegd, die inspelen op die momenten waarbij we het liefst thee drinken: even bijkomen, even verwennen, even opwarmen of even opfleuren. Met natuurlijk de ingrediënten en smaak die hier het beste bij passen.

theeblik-limited-edition

Winnen: 10 x limited edition theeblik

Wanneer je alle nieuwe theesmaken als een van de eerste wilt uitproberen, doe dan mee aan de winactie. Ik verloot namelijk 10 theeblikken die zijn gevuld met de vier nieuwe smaakjes. Want aan thee heb je wat mij betreft nooit genoeg. Het gevulde theeblik ziet er heel cute uit, dus hij doet het trouwens ook goed als cadeautje.

Hoe doe je mee? Simpel. Ga naar de Facebook-pagina van Cotton & Cream, laat vanaf donderdag 20 oktober een reactie achter onder het bericht én tag hierin de persoon waarmee jij wel een thee-momentje wilt hebben.

P.S. ben je in de mood voor nog een winactie? Doe dan ook mee aan de actie van Pickwick waarbij je tot en met 24 oktober kans maakt op verschillende lekkere prijzen zoals een sauna-arrangement of high tea. Zie deze link.

theeblik-limited-edition1

Dit artikel is opgesteld in samenwerking met Pickwick.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen