Vlog: paars haar, Magnum pyjama party & te veel cocktails

Wat gebeurt er wanneer je een week lang weinig slaapt en (te veel) cocktails drinkt? Juist ja, dan gaat je weerstand er vandoor. Maar het is ‘t meer dan waard, want wát heb ik vorige week een paar leuke feestjes gehad. De veelbesproken Magnum pyjama party in het Conservatorium Hotel was er één om nooit meer te vergeten en tijdens de Absolut Elyx cocktail workshop smaakte de drankjes me ook niet verkeerd. Zie alle ongecensureerde beelden achter de schermen in de nieuwste vlog hieronder!

Ook had ik een fotoshoot bij Rob Peetoom voor in hun nieuwe boek, waarbij ik een totaal andere look kreeg met paars haar. Heb je je nog niet geabonneerd op mijn Youtube-kanaal, doe dat dan hier. Elke week een nieuwe video!

 

 

 

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen