Feestje! De eerste verjaardag van mijn dochter

Toch wel een ‘momentje’ hoor: de eerste verjaardag van je eerste kind. Want aan de ene kant gaat de tijd razendsnel, aan de andere kant is er ook behoorlijk veel gebeurd. Van zo’n glibberig wormpje op je borst en een stortvloed van liefde naar een kind met een eigen karakter die (jawel, ik hoor het goed) mama zegt. Allemaal in één jaar! En ja, ook wat frustrerende nachten erbij. Maar hoe kan het anders: het beste jaar ooit. Dus we besloten de eerste verjaardag van onze dochter buiten de huiskamer te vieren. Met dierbaren, een feestpak, lekker veel ballonnen en natuurlijk een mierzoete taart.

In deze video laat ik je alles zien: de góddelijke red velvet taart (geloof me, dit gun ik iedereen, hier kun je nog een week als ontbijt en lunch van eten), de feest locatie, de aankleding, het ‘zing moment’ en cadeau tips voor een baby van 1 jaar. Het was een feestje om nooit meer te vergeten. Kijk je gezellig mee? En vind je deze video leuk, abonneer je dan meteen op mijn kanaal (klik hier). Dat vind ík dan weer leuk! :)

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Zo leuk dat je dit gefilmd hebt! nog gefeliciteerd <3

Reactie plaatsen