Rooftop bar BINK in Den Haag: cocktails, Club Nights en themafeestjes 

Den Haag is aardig aan het uitbreiden met toffe hotspots, denk aan Mama Kelly, Palmette en Jamey Bennet. Je snapt, zo kunnen we voorlopig nog wel even doorgaan. En nu is er weer een leuke opening midden in Den Haag, namelijk de rooftopbar op de vijfde verdieping van BINK36. Het bedrijfspand wordt al vaker gebruikt voor de vetste feestjes, maar je hoeft niet langer meer te wachten op die speciale avonden, de rooftopbar van BINK is namelijk dagelijks geopend! Happy! Iedere dag is reden voor een feestje en dat kun je vanaf nu dus vieren bij BINK in Den Haag. Op donderdag, vrijdag en zaterdag blijft de cocktailbar nog langer open en kun je tot in de late uurtjes met de voetjes van de vloer.

Dansen met uitzicht op de skyline van Den Haag

Wij hebben alvast een voorproefje gehad. Wat begon als een gezellige vrijdagmiddagborrel liep uit tot een clubavond in de late uurtjes. En voor BINK moet je naar de vijfde verdieping in het M-gebouw. Je kunt heerlijk van het uitzicht genieten over de stad op een van de twee dakterrassen met panoramisch uitzicht. Daarnaast vind je bij BINK ook nog een grand café en à-la-carterestaurant en stiekem het leukste: het bareiland en de club. De nieuwe hotspot belooft speciale Club Nights en thema-avonden. Dus trek al die leuke pakjes maar uit de kast en let’s get ready! De rooftop is groot, er kunnen ruim 500 mensen een hapje eten en dan is er ook nog ruimte om te swingen. Dit alles in stijl van de jaren ’50 én met de skyline van Den Haag als decor. Een nieuw concept, waar wij nog zeker een keer terugkomen.

Mocht je niet uit Den Haag komen dan blijft BINK een hotspot om naar toe te gaan. Het ligt namelijk aan de rand van de stad, dus met tien minuten lopen vanaf Centraal Station ben je er én kun je daarna natuurlijk ook nog de rest van het nachtleven van Den Haag ontdekken. Lekker centraal dus. Bekijk hieronder de foto’s van de opening.

BINK rooftop
Binckhorstlaan 36 (M-gebouw, 5e verdieping), Den Haag
Tel: 070 – 219 22 72
Meer info: binkrooftop.nl

print
Geschreven door

Bridget van Alphen gaat voor jou op zoek naar de tofste plekjes, de mooiste musthaves en natuurlijk loads of inspiratie. Ze is altijd op zoek naar avontuur, so bring it on!

Geen reacties

Reactie plaatsen