Vlog: 1e verjaardag als mama & romantisch nachtje weg

In deze video vier ik mijn 1e verjaardag als mama en gaan de ‘oudjes’ voor het eerst een nachtje samen weg. Even lekker bijtanken en natuurlijk wat romantiek, want die momentjes als stel zijn ook niet onbelangrijk. En wat is Antwerpen toch een leuke stad en perfect voor zo’n get-away met je lover.  Ik laat je zien in welke leuke restaurants we hebben gegeten. Ook trakteer ik chocolade pizza’s (choco lotta) op kantoor, draag ik voor het eerst mijn baby in een draagzak en heb ik nieuwe kleding geshopt voor mijn dochter (hoog nodig, wat groeit die kleine snel).

Heb jij je al (gratis) geabonneerd op mijn Youtube-kanaal? Klik hier.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen