The Gaia in Amsterdam: late night lounge & restaurant

The Gaia is de nieuwste hotspot in Amsterdam voor een lekker avondje uit, zonder eindtijd. Want hier vermaak je je wel even. Culinaire gerechten, fluweelzachte banken, perfecte cocktails en een DJ die tot in de vroege uurtjes de energie hoog houdt. Wat wil je nog meer? De nieuwste, sfeervolle aanwinst The Gaia, heeft begin maart haar deuren geopend in hartje centrum: aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Het restaurant serveert traditionele Zuid-Europese gerechten maar zoekt daarbij een spannende mix op met Oosterse ingrediënten. Dit vinden wij een perfecte locatie voor jouw eerstvolgende girls night!

Oriental Art deco

De hartslag van The Gaia klinkt over het Rembrandtplein. Een kalme energie die pulseert. Afneemt. Aanzwelt. Het is dynamiek. De hostess die haast ongemerkt plots als dj fungeert. En ongestoord weer een gerecht serveert. Het zijn smaken die tussen werelddelen bewegen. Het is muziek die aanzwelt. Beats die ieder dagdeel een andere vibe geven. Ritme. Zo serveert The Gaia met het verstrijken van de dag mee. Waarbij een elegante espresso overgaat in een nachtelijke cocktail. En een stijlvolle lunch een avondvullend diner wordt. Moderne, stedelijke luxe mengt zich met de warmte van Zuid-Europa en het kleurenpallet van een Oosterse markt. Het is Oriental Art Deco.

East Meets West

De Turks-Nederlandse Chef Ayt Erdogan staat bekend om zijn spannende Oosterse & Westerse mix. Hij brengt uiteenlopende smaken als zwarte thee, ponzu, truffel, pekingeend, buddha’s hand, manti, aardappelpuree a la Robuchon en harira samen op hetzelfde menu. Naast de focus east meets west, maakt de Chef gebruik van vijf verschillende Chinese elementen: hout, water, metaal, aarde en vuur. Ieder element heeft zijn eigen smaak, kleur en textuur en dit past hij dan ook toe in zijn gerechten. Ook Ferry van Houten is een van de initiatiefnemers van The Gaia, hij was 37 jaar lang eigenaar en chef-kok van Restaurant Het Bosch, dus dan weet je dat je gegarandeerd bent van een avond van hoog niveau.

Restaurant The Gaia
Rembrandtplein 26, Amsterdam
Tel: 020- 554 07 23
Meer info: zie website

 

 

print
Geschreven door
Geen reacties

Reactie plaatsen