De outfit vandaag noem ik een klassieker, want een ‘all white’ lookje is wat mijn betreft altijd goed. Maar laten we het vooral even over mijn tas hebben. Want los van het feit dat ook een witte tas een klassieke beauty is waar je elk seizoen wel mee aan kunt komen, vind ik de collectie van Paul’s Boutique best goed gelukt. Dit tassenmerkje is in Londen al enorm populair en is nu ook de harten van de fashiolista’s in ons land aan het veroveren. Het zijn namelijk knappe tassen voor een fijn prijsje. Wellicht weet je al dat ik niet vies ben van een designer-tas, en is dit een investering (wanneer je voor een basic-kleur gaat) waar je geen spijt van gaat krijgen. Maar deze tassen vind ik een goed alternatief wanneer je geen groot budget hebt. En om af en toe mee af te wisselen, want ook met leuke kleurtjes weet Paul raad.

Omdat ik het leuk vind om in een all white outfit wel een beetje te breken, kies ik meestal voor één ander kleur. Nu ben ik gegaan voor deze lichtbruine suède pumps van Sacha. Ik vind dit model echt fantastisch – het heeft iets weg van een pump uit de 70s maar dan moderner. Maar, heel eerlijk, ze lopen létterlijk voor geen meter. Ik weet niet goed waar het aan ligt, ik denk de combinatie van de soort hak en de hoogte. Of misschien ben ik gewoon niet meer gewend om op zulke hoge hakken te lopen en lukt het jou wel. Oh, en het pakje is trouwens van ZARA. I still loooovve ZARA.

Top & short: ZARA | Schoenen: Sacha | Tas: Paul’s Boutique

Outfit all white all white6 All white8 All white4 All white7 All white9 Outfit all white1

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties

Reactie plaatsen