Cotton & Cream is een lifestyleplatform waar fashion en food samenkomen. Gericht op smaakvolle levensgenieters die zich van binnen én buiten lekker willen voelen. Want niet alleen die outfit maar ook wat je eet bepaalt hoe je je voelt. Daarom brengen wij de twee F-words samen, ook nog eens dé dingen die het leven leuker maken. Gezonde, lekkere en trendy recepten, outfit inspiratie, hotspots in binnen- en buitenland, trendreports en shoptips, maar ook interviews en eerlijke, persoonlijke artikelen van oprichtster Marlieke en de contributors. Kortom, een online plek voor vrouwen die kiezen voor een fashionable, lekker en blij leven. 

Marlieke Koks | founder

“Het maken van een recept kun je vergelijken met het samenstellen van een outfit. Je kiest voor een mooie basis en voegt hier iets stoers en een vleugje verleiding aan toe. Op zoek naar de perfecte balans of om juist dat mooie contrast te vangen. Maar altijd met een resultaat waarbij kleur, smaak en vorm ultiem tot hun recht komen. En waar jij je lekker bij voelt. Want ik geloof erin dat wanneer je jezelf van binnen en buiten goed voelt, je de hele wereld aan kunt. Cotton & Cream is dan ook de eerste online plek in Nederland waar fashion & food samenkomen. Waar mode een lifestyle is en eten een fashionable sausje heeft. Hier word je geïnspireerd om het leven te proeven en hier alles uit te halen. Elke dag opnieuw”.

Het team 

Benieuwd naar het team van contributors van Cotton & Cream, die hun inspiratie, tips en ervaringen met je delen? Klik dan hier voor de kennismaking!

Cotton & Cream in de media 

Klik hier voor een overzicht van diverse interviews met oprichtster Marlieke en publicaties over Cotton & Cream in TV programma’s, tijdschriften en online media.