SALADE MET MAKREEL, FRAMBOZEN EN RODE BIET

Een aantal van mijn favoriete ingrediënten in een salade verzameld: makreel, frambozen en rode biet. Los van elkaar zijn ze lekker, maar in combinatie vind ik ze eigenlijk nóg lekkerder! En wist je al dat deze drie producten niet alleen heel lief zijn voor je gezondheid, maar ook enorm goed voor je huid? Welke producten nog meer zorgen voor een stralende, mooie huid, daar lees je hier alles over: eten voor een mooie huid. Lijkt me duidelijk dus, een salade om wekelijks op tafel te zetten.

Benodigdheden (voor 2 personen):

  • 2 handjes verse spinazie
  • 2 grote rode bieten
  • Pijnboompitjes (geroosterd)
  • Verse basilicum
  • Fetakaas
  • 150 gram gerookte makreelfilet
  • 6-10 frambozen
  • Olijfolie
  • Peper en zout
  • Limoensap

To do’s:
1.
Was de spinazie en verdeel een handje op ieder bord. Snijd de rode bieten in blokjes en verdeel dit over de spinazie.

2. Besprenkel de salade met wat olijfolie, limoensap, verse peper en een snufje zout. Snijd de verse basilicum fijn en verdeel dit daarna over de salade, samen met de pijnboompitjes en wat verbrokkelde fetakaas.

3. Leg de gerookte makreelfilet in het midden van de salade, eventueel verdeeld in stukjes. Maak de salade vervolgens af door de frambozen over de salade te verdelen.

Salade met frambozen, makreel en rode biet2 Salade met frambozen, makreel en rode biet

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream.

Laatste reacties
  • hmmmm!

  • Voor mij een nieuwe combi, erg leuk om uit te proberen.

    Verrassend lekker. Feestje.

    • Hi Jeanette, wat fijn om te horen dat het lekker was. Dank voor je leuke berichtje! Liefs, Marlieke

  • Ziet er goed uit dit! <3
    XxX
    http://www.wendyvansoest.com

Reactie plaatsen