DÉ DESIGNERTASSEN BOVENAAN OP MIJN WISHLIST

Als trotse moeder van twee Chanel bags – een vintage 2.55 en een ‘wallet on a chain’ – die ik letterlijk verzorg en aanbid als een baby, wordt mijn liefde voor designertassen steeds groter. Waarmee de behoefte om de tassenfamilie uit te breiden met een nieuw pareltje natuurlijk ook alleen maar toeneemt.  Want naast dat ik zoals de meesten van ons regelmatig shop bij winkels als ZARA, Mango en River Island voor trend-items, geef ik mijn geld ook graag uit aan tijdloze designer pieces. Vooral accessoires, tassen en schoenen lenen zich goed om net wat meer in te investeren, ze zijn minder trendgevoelig en ik raak er niet snel op uitgekeken.

Op het gebied van designertassen houd ik van zwart, chique en tijdloos, met een mooie afwerking en bijzondere details. Maar ook meer eye-catching tassen, in een opvallende vorm of kleur, voeg ik met veel plezier toe aan mijn collectie. Leuk om hier lekker mee af te wisselen. Meestal valt mijn oog op handtassen, die ik gemakkelijk mee kan nemen naar een etentje, feestje of evenement en nét genoeg ruimte geeft voor mijn telefoon, (kleine) portemonnee, sleutels en make-up. Of ik nu een jurkje draagt of een versleten jeans, een designertas geeft de outfit meteen een stijlvolle look. Een aantal van de designertassen die ik op dit moment in het vizier heb én een plek op mijn wish list hebben bemachtigd, heb ik hieronder ter inspiratie voor je verzameld. Zit er een designertas tussen die jij aan jezelf cadeau zou willen geven?

Designer tassen 2016-1

Linksboven: Valentino (shoppen hier) | Rechtsboven: Balenciaga | Linksonder: Fendi (shoppen hier) | Rechtsonder: Chanel (shoppen hier)

Designer tassen 2016

Linksboven: Marni (shoppen hier) | Rechtsboven: Valentino (shoppen hier) | Linksonder: Moschino (shoppen hier) | Rechtsonder: Saint Laurant  (shoppen hier)

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Prachtige tassen! Ik vind die van Saint Laurent echt heel gaaf!

Reactie plaatsen