Look: de o-zo knappe maar lastige enkellange jas

Wanneer jouw fiets je meestal naar de juiste bestemming brengt, dan haal je deze jas niet dagelijks uit de kast. Laten we meteen eerlijk zijn; hij is een tikkeltje onhandig. Wie veilig aan wil komen, heeft minimaal één hand nodig voor het stuur en de andere om ervoor te zorgen dat de onderkant van de jas niet in het wiel terecht komt. Maar ach, de meest knappe dingen in het leven zijn vaak wat minder praktisch. Op mijn kersverse man na natuurlijk. 

Een enkellange jas die wél vrouwelijk is

De enkellange jas stond al een tijdje op mijn wish-list. In de zoektocht kwam ik er alleen achter dat het vinden van het perfecte exemplaar heus niet zo makkelijk is. Waar ik tegenaan liep? 1) kies voor een niet te dikke stof, want dit maakt je lichaam al snel énorm 2) het model moet niet oversized zijn, want anders verlies je gauw je vrouwelijkheid/vormen 3) hij moet ook nog een beetje tegen de kou kunnen (flinke portie wol dus). Na lang zoeken heb ik deze enkellange jas gescoord bij de ZARA in de sale. Ik geloof voor zo’n 80 euro, geen slechte deal toch?

Winterse must-have: blouse met blote schouder

Onder deze jas draag ik een blouse in een mooie bruin-oranje kleur. Met gaten in de schouders. Zoals je wellicht weet ben ik gek op bijna álles waar een blote schouder of rug bij komt kijken. Helaas niet altijd geschikt om in de winter te dragen, daarom is deze blouse perfect voor dit seizoen. Hierbij kun je toch een beetje huid showen zonder enorm te koukleumen. Leuk voor een diner of feestje dus. De oorbellen lijken op van die vintage clip oorbellen, alleen zijn ze gewoon van de H&M en blijven ze wél goed zitten. Ook zo’n fijne vondst. Nu moet ik bekennen dat ik qua kleding wel echt hélemaal klaar ben met de winter. Ik ben toe aan fladderige jurkjes en zomerse, frisse kleuren, jij ook? Laat die zon alsjeblieft heel snel komen.

Jas: ZARA
Blouse: ASOS
Rok: ZARA
Oorbellen: H&M 
Schoenen: Omoda.nl

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen