LOOK: WIT KANT EN ZOMERKRIEBELS

Men neme een grote flaphoed, gezellig jurkje en ijskoud wijntje, en het resultaat mag duidelijk zijn: extreme zomerkriebels. Vroeger had ik dat wanneer ik voor het eerst zonder jas naar buiten mocht, ijsjes ging maken (met chocoladevla) of het badje in de tuin werd opgezet. Of wanneer de ‘zomer-garderobe’ van zolder werd gehaald en ik was vergeten hoeveel leuke jurkjes ik had. Die weer voelde als nieuw. En waarin ik vervolgens totdat het donker werd, in de tuin of op straat speelde.

Ook het afgelopen weekend mochten we weer buiten spelen, en wel op het strand, het terras of een festivalletje. En deze outfit is eigenlijk overal voor geschikt. De strandtas kun je volstoppen met flessen wijn, het witte stofje laat je huid er gezond uit zien en de hoed zorgt ervoor dat je met die hitte je hoofd koel houdt. En deze schoenen met franjes die ik gescoord heb bij Omoda, zitten zó lekker aan de voeten dat je er gegarandeerd tot in de kleine uurtjes mee door kunt dansen.

Jurkje: Pepe Jeans | Bril: Ray-Ban | Schoenen: Supertrash via Omoda.nl | Tas: Pepe Jeans | Hoed: Forever21

Wit jurkje kant2 Wit jurkje kant1 Wit jurkje kant4 Wit jurkje kant6 Wit jurkje kant Wit jurkje kant7 Wit jurkje kant5

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Helemaal leuk de outfit. De tas vind ik ook erg leuk!

Reactie plaatsen