LOOK: BROEKPAKJE EN ZILVEREN COLTRUI

Wauw, is het weekend bij jou ook voorbij gevlogen? Van een borrel met vriendinnen op vrijdagavond – met drankjes bij Mr. Porter, Bar Paul en een afsluitend dansje in Congo in de Reguliers – tot aan een hoop verjaardagen en een bezoek aan mijn ouders in het zuiden van ‘t land. Oh, én ik heb een vliegticket naar Japan en Korea geboekt, waar ik je snel meer over vertel. Een druk maar gezellig weekend dus. Op maandagochtend moet ik altijd even die knop omzetten en afkicken van die relaxte dagen. Maar wanneer ik weer in die werk flow zit, ben ik niet te stoppen. Op maandag heb ik ook vaak moeite om mijn outfit te kiezen, dan sta ik minutenlang te draaikonten voor mijn kledingkast. Weinig inspiratie en geen zin om iets nieuws te mixen en matchen. Daarom kies ik op maandag meestal voor een setje wat ik vaker draag en eigenlijk altijd wel goed zit.

In de look van vandaag vind je zo’n “maandag setje”. Ik draag een grijs-zilveren coltrui met dunne stof die ideaal is voor onder een blazer, aangezien je dan geen last hebt van klotsende oksels. En bovendien staat een coltrui heel leuk, chique en hip onder een jasje. Ook draag ik een korte short, waarmee het broekpakje compleet is. Een lange zwarte skinny had de blazer ook niet misstaan – en is misschien iets geschikter voor naar kantoor – maar een korte short vind ik zelf nét iets speelser. De chelsey boots in lakleer doen het ook altijd goed, eigenlijk bij vrijwel elke outfit. Deze zijn perfect voor naar een belangrijke afspraak, wanneer je geen zin hebt in hakken maar wel nette schoentjes wilt dragen. Heb jij vanochtend lang nagedacht over wat je aan ging trekken?

Blazer: Topshop | short: ZARA | Handschoenen: Laimbock | Coltrui: Pepe Jeans | Schoenen: Sacha | Tas: Valentino

Zwart broekpakje3 Zwart broekpakje2 Zwart broekpakje4 Zwart broekpakje5 Zwart broekpakje1 Zwart broekpakje Zwart broekpakje6

Shots by: bag at you

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream.

Laatste reacties

Reactie plaatsen