Een voorgerecht dat gezond is vanwege de ‘goede’ vetten, er kleurrijk uit ziet en ook nog eens makkelijk te maken is.
Benodigdheden (voor 2 personen):
- 1 avocado
- 300 gram Hollandse garnalen
- 1/2 mango
- 1 eetlepel creme fraiche
- 1 limoen, in twee helften gesneden
- Peper en zout
- Dille voor de garnering
- Cocktailglazen
To do’s:
Snijd de avocado en mango in kleine blokjes en besprenkel ze met het sap van een halve limoen. Bekleed de onderkant van het cocktailglas met een laagje avocado en mango. Breng daarna een laagje met garnalen aan (en een beetje verse peper), en daar overheen weer een laagje met de stukjes avocado en mango. Voeg als laatste een laagje met garnalen toe. Maak vervolgens de saus door de creme fraiche met peper, zout en het sap van de andere helft van de limoen te mengen. Maak de cocktail af met de limoensaus en een takje dille. Lekker met geroosterd brood.
Charissa Ik 9 december 2014
Ik
Ik heb al gegeten, maar ik krijg spontaan weer honger van deze foto’s ! Jeetje, ik hou zo ontzettend veel van garnalen…
lars van hest Ik 15 december 2015
Ik
voor hoeveel personen is dit recept?
mvg, Lars
Marlieke Ik Auteur Ik 15 december 2015
Ik
Ha Lars, dat staat er inderdaad niet bij, sorry. Recept is voor 2 personen!
Lars Ik 24 december 2015
Ik
Bedankt! Ik ga het morgen maken.
Top recept!
Marlieke Ik 24 december 2015
Ik
Leuk, ben benieuwd! Hele gezellige Kerst alvast! :-)