Dagje shoppen in Rotterdam op de planning staan? Ga dan langs bij Bagel Bakery in Rotterdam voor een heerlijke power lunch. Bakel Bakery is een begrip in Rotterdam en omstreken en dat is niet voor niets: de ingrediënten en combinaties van de bagels op de kaart zijn verrassend en overheerlijk!

Een week geleden was ik met mijn vriend een weekendje shoppen in Rotterdam en we hebben bij Bagel Bakery genoten van een heerlijke lunch. Naast een vers sapje met seizoensfruit koos ik voor een bagel met home-made crabsalade. Mijn vriend heeft zich uitgeleefd op drie mini bagels met verschillende burgers, sausjes en toppings. De kaart is heel divers, dus voor ieder wat wils! Naast bagels, salades, taartjes en andere broodjes kun je hier ook terecht voor een high tea met vriendinnen. Je vindt de Bagel Bakery in de Schilderstraat 57a/59a te Rotterdam.

foto 3_Fotor_Collage

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Wat super gaaf dat u dit op de blog plaatst! Mijn moeder woont in Rotterdam dus ga hier zeker een keertje langs, ik lust geen vis dus ook geen crabsalade maar aangezien ze zoveel soorten hebben lijkt het me super lekker! En ze zien er ook nog eens mooi uit! High tea is zeker ook leuk! Leuk om te lezen weer XX Have fun in Rdam!

Reactie plaatsen