LOOK: DE “GESTOLEN VAN MIJN BOYFRIEND”-BLAZER

Dat de kledingkast van vriendlief niet veilig is, weten wij al jaren. Die oversized t-shirts en overhemden staan immers zo onweerstaanbaar nonchalant op een vrouwenlijf. Vooral wanneer je net uit bed komt. En hetzelfde ondeugende effect geeft de oversized boyfriend blazer. Daarbij creëer je het gevoel van een koude wandeling naar huis, waarbij je date z’n warme jasje bij je omslaat. Ok, dit is de romantische versie. Of gewoon door aan de “verkeerde” kant van de winkel te hebben gesnuffeld.

Witte sneakers

Volgens mij was de zomer van 2016 de zomer van de witte sneakers. Maar we zijn er nog lang niet op uitgekeken, want ook in de winter misstaan ze je outfit niet. Deze Stan Smit Adidas sneakers met klittenband zijn nu mijn favoriet. En ik vind ze juist met zo’n nonchy oversized boyfriend blazer leuk staan. Die overigens van ASOS komt, uit de mannencollectie dus.

Blazer: ASOS (mannen-collectie)
Sneakers: Adidas via Omoda.nl
Broek: Levi’s
Tas: Chanel (vinage)
boyfriend-blazer7 boyfriend-blazer6 boyfriend-blazer3 boyfriend-blazer9 boyfriend-blazer5 boyfriend-blazer2 boyfriend-blazer10 boyfriend-blazer4 boyfriend-blazer8

boyfriend-blazer1

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Laatste reacties
  • Leuke look! Deze jas kun je gemakkelijk hebben :)

  • Ik wou dat ik dit kon doen, bij Mijn 12Jarig broertje viNd ik alleen maar oude hoodies en afgesleten sportschoenen terug

    • Haha, hoodies zijn ook helemaal in tegenwoordig ;) maar dan moeten ze inderdaad wel passen hihi.

Reactie plaatsen