Lunch-tip voor vandaag: brood met tapenade, paprika en mozzarella uit de oven. Met slechts 4 ingrediënten een heel makkelijke, lekker én vegetarisch gerechtje. Overigens ook heel geschikt om in kleine stukjes te snijden en te serveren als hapje!

Benodigdheden (voor 2 personen):

  • Focaccia, een dikke bruine boterham of stuk Turks brood
  • Rode pesto of tapenade
  • 1 bol mozzarella, in dunne plakjes gesneden
  • 1 gele paprika, in kleine reepjes gesneden

To do’s:
Smeer een laagje rode pesto of tapenade op het brood en beleg dit vervolgens met de reepjes paprika. Leg daar overheen de plakjes mozzarella. Leg de belegde broodjes in een voorverwarmde oven en bak ze 5-7 minuutjes totdat de kaas gesmolten is. Strooi er naar smaak nog wat peper overheen. Eet smakelijk!

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream. Ze is meestal hooggehakt, gek op alles wat glittert, verslaafd aan reizen en een ontzettende lekkerbek.

Geen reacties

Reactie plaatsen