Een biologisch stukje vlees, daar zet ik af en toe graag mijn tanden in. Helemaal in combinatie met een goed glas rode wijn. Bar Brouw is pas een paar weken open en meteen al een grote hit in Amsterdam. De eigenaren van Bar Brouw zijn geïnspireerd door de authentieke Amerikaanse keuken (lees: BBQ & vlees, veel vlees). Het vlees is urenlang in een rookoven gegaard, dus ligt super smaakvol op je bord. 

Bij ieder vleesgerecht mag je twee side dishes kiezen, zoals bijvoorbeeld baked beans of aardappelsalade. Mannen zijn dol op vlees, dus als vrouw ben je absoluut in de minderheid. Maar hoe erg vinden we dat nou? Geniet van malse brisket, pulled pork of gerookte ribs in een gezellige, knusse ruimte. Ben je een liefhebber van bier, proef dan een van de ambachtelijk biertjes. O, en vergeet de cheesecake niet, die is goddelijk. Amsterdam West is weer een hotspot rijker.

Bar Brouw vind je op Ten Katestraat 16 te Amsterdam. Voor meer informatie: www.barbrouw.nl.

print
Geschreven door

Marlieke Koks is de oprichtster van Cotton & Cream.

Geen reacties

Reactie plaatsen