Verwarrend, zo zou ik die periode tussen Kerst en Oud & Nieuw het beste kunnen omschrijven. Enerzijds voel je je een vervelend tonnetje door al het ongegeneerde geschrans bij ouders, vrienden en schoonfamilie tijdens Kerst, en anderzijds denk je “wat kan mij het schelen, vanaf 1 januari begin ik met de nieuwe, gezonde voornemens dus laat die oliebol maar komen”. Omdat ik inmiddels weet dat lekker en gezond prima samen gaan, heb ik een aantal hapjes verzameld die sowieso in de smaak gaan vallen bij jouzelf of je gasten. Ze zijn verrassend qua combinatie en je kunt er ongegeneerd van snoepen. Náást die oliebol natuurlijk, want dat houdt e.e.a. mooi in balans.
1. Hartige bonbons: gevulde dadels en zalm bonbon
Recept hier.
2. Tapas spiesjes
Recept: hier.
3. Gevulde tomaat met quinoa
Recept: hier.
4. Chocolade dadels in jasje van noten
Recept: hier.
5. Gezonde zalmhapjes
Recept: hier.
6. Toastjes met gerookte makreelpate
Recept: hier.
7. Oosterse quinoaballetjes
Recept: hier.
8. Hartige mangotaartjes met geitenkaas en courgette
Recept: hier.
9. Gezonde red velvet muffins
Recept: hier.
10. Eiersalade met ham en prei
Recept: hier.
Marlotte Ik 30 december 2015
Ik
Ah, ik vind die hartige bonbons echt zo origineel. Heel erg leuk! Ga deze absoluut maken met Oud & Nieuw!
Cotton & Cream Ik 31 december 2015
Ik
Leuk, ben benieuwd. Veel plezier vanavond lady, en heel veel geluk en liefde voor jou in 2016!
Fleur Sophia Ik 30 december 2015
Ik
Mmm, ziet er heerlijk uit allemaal! Ik ben vooral benieuwd naar de quinoa balletjes!
Cotton & Cream Ik 31 december 2015
Ik
Thanks, die quinoa balletjes zijn lekker! Hele gezellige oud & nieuw Fleur, tot in ‘t nieuwe jaar!